Bericht van Sinterklaas [Gedicht]

Sinterklaas

 

Bericht van Sinterklaas

  ~

Pepernoot en marsepein

De dag van zoveel lekkernij

En alle mensen groot en klein

Een pakje krijgen van Piet en mij

   ~

Op 5 december zijn elk jaar weer

Veel kinderen ontzettend blij

Met trein en pop en boek en beer

Luidkeels zingen zij dan voor mij!

   ~

Je denkt misschien “ach die oude man-

Wat kan hij nu doen voor mij?”

Van lang leven daar krijg je wijsheid van

Voor jou zit er ook iets passends bij

  ~

Dan nu van deze oude Sint

Voor jou de waardevolste raad

“Wees vooral jezelf m’n liefste kind

Daar ben je het meeste bij gebaat”

 ~

Liefdevolle groet,

Sinterklaas

 

 

Als je verbonden bent met wie je werkelijk bent, ontstaat van daaruit een natuurlijk, spiritueel leiderschap dat bij je past. Dit is de plek waar je de brug vormt tussen hart en hoofd; het voelen en denken. Er is niks mooiers dan leven en werken vanuit je hart.

Posted in Gedicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vul de onderstaande berekening in. Dit is een bescherming tegen geautomatiseerde berichten (Captcha) *

Volg ons op:

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On PinterestCheck Our Feed

Laten zien - gedichten

Recente Blogposts

  • De kracht van al tekenend mediteren – Kleurplaat voor Geluksroute

    Tekenen is een heerlijke manier om mijn gedachten los te laten. Ik richt me op de figuren en lijnen die als vanzelf uit de pen vloeien. De Zentangle-techniek laat me al tekenend mediteren. Ik laad hiermee mijn energie weer op.…Read more ›Read More »
  • Niets is voor altijd

    Het platform Spiritueelleiderschap.nu stopt ermee. Zo’n twee jaar geleden raakte ik enorm geïnspireerd door het idee van een platform voor zelfstandig ondernemers met verschillende expertises op het gebied van spiritueel leiderschap. Ik geloof onverminderd sterk in de behoefte aan leiders…Read more ›Read More »
  • Het is zoals het is?

    Een witte muur met twee schilderijen erop*. Een ervan trok onmiddellijk mijn aandacht. Uitgevoerd in vooral blauw- en roodtinten hing daar een enorm portret van een wat oudere man met een ontbloot bovenlijf. Hij keek me niet aan. Zijn blik…Read more ›Read More »